Нападателят на Наполи Горан Пандев разкри, че треньорът на тима Валтер Мадзари „никога не е доволен“ от играта на отбора.

Снощи македонецът донесе стратегическа точка с гола си за 1:1 срещу Милан, която запази статуквото в Серия А. Неаполитанци запазиха второто си място с аванс от 4 точки пред „росонерите“, но могат да увеличат изоставането си от лидера Ювентус, ако днес „старата госпожа“ удари Лацио в другото дерби на кръга.

„Треньорът никога не е доволен от нас, тъй като наистина можем да се подобрим значително“, каза 29-годишният Пандев. „Просто не можем да направим финалната стъпка, която да ни превърне в страхотен отбор.“

„Играем страхотен футбол и заслужаваме да бъдем втори зад Ювентус. Леко променихме стила си и в момента играя по-близо до Единсон Кавани. Освен това съм в по-добра физическа форма и оставих трудните времена зад гърба си.“

„Трябва да защитаваме позицията си до края на сезона. Важно беше да не загубим срещу Милан, но не бих казал, че изцяло контролирахме мача“, завърши балканецът.