Защитникът на Челси Ашли Коул издържа само година и половина брак, преди да кръшне на половинката си Черил. Ейми Уолтън разкри снощи, че е преживяла нощ с „бурен секс” с английския национал. „Беше голяма грешка, съжалявам много за Черил,” заяви 22-годишната блондинка.

Случката се разиграла след пиянски запой на Коул с приятели. Уолтън разказа, че Ашли е обръщал един след друг коктейли с водка в компанията на пищни девойки. И още: Удрял я е по задника толкова силно, че венчалната му халка е оставила следи; Повръщал е в колата на едно от момичетата и й е казал, че би трябвало да се чувства „привилегирована”; Обявил е, че на Черил „не възразява”, че той изневерява, докато остане в тайна; Повръщал е и по време на секс…

Ейми казва пред таблоидите: „Той е наистина откачен и много груб в леглото. Знае точно какво прави и го прави доста добре, въпреки че не му е много голям. Това обаче бе грешка и аз съжалявам за Черил. Пих твърде много и просто се стигна дотук. Сега се чувствам наистина виновна. Тя трябва да научи какъв е той.”

Русата госпожица споделя още, че е правила секс с Ашли Коул в апартамента на един от неговите приятели в елитен комплекс в Северен Лондон. Куриозното е, че именно в този комплекс Ашли и Черил живееха заедно преди сватбата.

„Знаех кой е той, но футболистите никога не са ме впечатлявали,” продължава разказа си Ейми. „Просто си пиехме питиетата заедно. В края на нощта обаче един от познатите му дойде и ми каза: „Ашли иска да си тръгнете заедно.” Моята приятелка предложи да ни закара. На излизане от бара го попитах за Черил и той каза: „Тя знае какво правя. Просто не трябва да се разчува.” Наистина ме шокира. Той непрекъснато ми повтаряше: „Само не казвай на никого, защото ще загазя много.” Опита се да ме хване а ръка, но аз усетих халката и го пуснах. Докато се возехме, той говореше глупости, а накрая оповръща цялата кола.”

Ейми споделя и подробности за сексуалния акт, като например, че двамата са опитали няколко пози, а на няколко пъти са прекъснали по различни причини. „В крайна сметка успяхме да продължим и той свърши, изглеждаше доволен,” казва Уолтън…

„Събудих се в 7.30, а той още спеше. Тръгнах си с моята приятелка и тогава го видях за последно,” завършва разказът на блондинката.