Председателят на Съвета на Директорите на Берое и изпълнителен директор на клуба Боян Боев заяви преди финала за Купата на България срещу Левски, че очаква старозагорци да затвърдят доброто си представяне от пролетния полусезон и да спечелят трофея.

„Очаквам да затвърдим доброто представяне през пролетта до момента и да спечелим купата. Убеден съм, че настройката във футболистите ще бъде съвсем различна“, коментира Боев.

„Имаме своите положителни емоции от постигнатите резултати през пролетта и последните изиграни двубои и смятам, че ще успеем да постигнем целта и ще занесем Купата в Стара Загора“, добави председателят на съвета на директорите в Берое.

„Първо си пожелавам да спечелим купата и да играем в Европа, а след това нашите цели си остават развиване на детско-юношеската школа и да залагаме на собствени кадри в най-близко бъдеще.“

„През пролетния полусезон намерихме ваксата между млади играчи, чужденци и по-опитни български футболисти. Смятам, че спортно-техническият щаб през пролетния полусезон се справя повече от добре и искам да ги поздравя. Никой не се меси в работата на Петър Хубчев и смятам, че това е правилният път за спортно-техническо управление“, продължи изпълнителният директор на старозагорци.

„Ние имаме късмет в Ловеч и дано той продължи. Финалът е сериозен и важен мач за нас. Този мач ще ни даде право да се класираме за евротурнирите и да зарадваме цялата публика и всички фенове на Берое, което е основната ни цел в работата, която вършим всеки ден. Ще пожелая на феновете на Берое да са най-щастливите в сряда“, каза още Боян Боев.