Решителната среща между Берое и Левски събра десетки старозагорци пред специална видеостена, монтирана пред Община Стара Загора. На нея привържениците на футболния Берое наблюдават финала със сините, който се играе на стадиона в Ловеч.

Близо 4000 са привържениците на Берое, които подкрепят зелено-белите от трибуните. Част от тях пътуваха за двубоя с организираната от фен клуба на тима екскурзия, информира Дарик радио Стара Загора.

Преди началото на срещата феновете на Берое, които чакаха пред градския стадион в Ловеч, за да влязат да гледат финала за Купата на България срещу Левски, бяха изненадани от появата на автобуса на „сините”, който мина от тази страна, от която бяха старозагорци.

Това накара заралии да наобиколят превозното средство и повече от тях да скандират против футболния тим на Левски. Въпреки присъствието на патрулиращи полицейски коли, някой измежду феновете да хвърли камък и да спука едно от стъклата на автобуса. Това още повече забави предвижването на „сините” към стадиона.

От Левски останаха изненадани от факта, че полицаите, които ескортираха автобуса, не заобиколиха феновете на Берое, а минаха през мястото, откъдето те влизаха в стадиона.

Рекордните 260 полицаи охраняват двубоя в Ловеч.