Мобилна СЛУШАЙ LIVE SCORE КОМЕНТАР ИНТЕРВЮ ЖЪЛТО В СНИМКИ АУДИО ВИДЕО ДИРЕКТНО ФОРУМ ВСИЧКИ

Етър Велико Търново започва на чисто във В група

Петко Павлов, Велико Търново /  16 май 2013 17:54 Размер на шрифта: T- | T | T+
Етър Велико Търново започва на чисто във В група

През есента В. Търново ще има отбор в Северозападната В група, който ще влезе в нея с лиценза на Ботев Дебелец.

Това стана ясно по време на проведената вчера среща на кмета Даниел Панов с директора на школата на Етър 1924 Сашо Ангелов, спортно- техническия шеф на клуба Стефан Атанасов и треньорите Борислав Евтимов, Георги Георгиев, Емил Георгиев, Марин Стефанов и Николай Катъров.

„Новият клуб ще се казва Етър Велико Търново и в момента юристите работят по сливането му с Ботев. До началото на следващия сезон всичко от гледна точка на юридическа изправност, организация и обезпечаване ще бъде приключено. Така стартът ще е в добри условия и не би трябвало да има проблеми", каза председателят на Зоналния съвет на БФС във В. Търново- Георги Велинов.

На срещата Сашо Ангелов предложи новият отбор да разчита предимно на местни кадри, на възраст най- много до 23 години, което бе прието от присъстващите. Други цели пред новия Етър са стабилизиране на школата и изграждане на база, като с последното се ангажира Общината. На срещата кметът Даниел Панов гарантира още, че новият клуб ще бъде обезпечен финансово и ще може да се развива нормално и да преследва по- високи цели, а много скоро ще разполага и с хубави терени.

  |   Принтирай Принтирай   |   Изпрати Изпрати
FT
Локо Сф
0:1
Ботев
 
FT
Локо Пд
1:0
Лудогорец

Горещи оферти

Реклама