Старши треньорът на Берое Петър Хубчев обясни загубата с 0:1 от ЦСКА с умората в старозагорския тим.

„Според мен равният резултат бе по-справедлив“, отбеляза Хубчев, след като „армейците“ вкараха гол в последните минути.

„Тук, който не бе на стадиона, той не видя, че умората игра голяма роля при нас. Не мога да ви кажа какво е състоянието на Лоузейро и Иво Иванов. Имаме 2-3 ударени футболисти, но в момента не мога да ви кажа нищо повече за състоянието им“, каза още наставникът.

„Запомнящ се полусезон за Берое, ще играем за клуба и за тези хора“, добави той за оставащите два кръга.

“Ние имаме един направен план за подготовка честно казано изготвен веднага след спечелването на купата, но кажете ми как да ви кажа като не знаем кога ще започне първенството. Сигурно са претрупани с работа във футболния съюз и не знаят кога ще бъде първия мач и под каква формула ще бъде проведено първенството. Ако вие знаете кажете, за да си направим програмата. Явно, че там проблемите са много големи и имат да вършат много работа и ще чакаме. Щом не могат да определят кога ще бъде първият мач значи, че има нещо което не е наред.”

“За селекцията ще реагираме в зависимост от футболистите, които ще ни трябват на определен пост. Но аз пак бих ви помолил да изчакате. Не знам защо говорим за бъдещето като имаме още два мача. Аз съм сигурен, че всеки един футболист на Берое ще иска да спечелим тези два мача. Защо трябва сега да говорим за бъдещето? Разбира се, че с оглед малкото време с което разполагаме си правим някаква сметка, но официално да обявя пред вас нещо ще бъде спекулация.”

„Самият аз не знам. Не е сега времето, имаме още два мача и много работа да свършим,“ завърши Петър Хубчев, запитан за очакванията си за евротурнирите, за които Берое се класира като носител на Купата на България.