Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла заяви след победата с 1:0 над Берое, че отборът не показва желаната от него и от феновете игра.

„Слаб мач, освен победата, друго нищо не мога да коментирам. С такава игра много трудно може да се играе в европейските турнири. Това важи за всички български отбори. Разчитат на късмета в последната минута. На Левски тази година им дойде повече от нас, а при нас дойде в този мач.

Мисля, че трябва да променим целия футбол, на много ниско ниво е цялото първенство. Намаляването на отборите е много добра идея. Колкото повече мачове има като Левски и Берое, толкова по-добре“, заяви Георги Илиев – Майкъла.

„За мен този начален час е лудост, да има осветление на стадиона в Стара Загора и да играем в 15.00 часа, мисля, че телевизията е виновна там, не друг.“

„Това не е ЦСКА, това не е отборът, който очаква и трябва да радва феновете. За да върнеш феновете, трябва да играеш добре. Това, което показахме срещу Берое, не е достатъчно, за да върне феновете. Тези победи на Левски в 91-та, в 93-та минута идват от феновете. До последната минута те играят за феновете, а ние нямаме фенове. И затова отборът не е в добро състояние“, добави Майкъла.