Новият наставник на ЦСКА Христо Стоичков изрази радостта от завръщането на Българска армия. Специалистът даде нещо като импровизиран брифинг за представителите на медиите, като заяви, че в идните дни ще има официална пресконференция, на която ще говори повече.

"Щастлив съм, че се се върнах в ЦСКА. Мога да обещая на феновете, че ще има дисциплина. През седмицата е най-трудно. Аз ще се раздава, на 100%. Ще направя всичко по силите си за доброто на клуба. Футболистите трябва да разберат, че трябва да се раздават във всеки един мач и тренировка. Искам играчите да са щастливи и в края на месеца да си получават парите", обяви Стоичков.

„Бъдете спокойни и търпеливи. Не пишете глупости, защото така се излагате сами. Каквото има да става, ще стане. Времето за подготовка е кратко. Уверявам, че всичко ще бъде топ. Щом съм поел ангажимента, значи няма да да оставя работата. Видяхте в Ловеч какво направихме, мога да бъда благодарен на всички там. И най-вече, че доказахме, че с малко средства може да има качествен футбол. Един от приоритетите ще бъде да залагаме на детско-юношеския футбол“, продължи Камата.

За подготовката на отбора Стоичков коментира: „Подготовката - утре трябва да минат медицински прегледи и отиваме в Етрополе. Ще гледаме да играем най-малко 3 мача и ще видим с кой отбор ще се паднем да играем. Жребият е на 24-юни.“

„Казах и преди за формата на А група – нямаме терени, а мислим за друго“, лаконичен бе Стоичков за новата форма на родната А група.

Колкото до посрещането, което феновете устроиха на легендата на „червените“: „Това, което почувствах 1989-а година, го почувствах и сега. Същата обич. Да видиш щастливи хора...Спокойствието ще дойде и при тях. Моите договори са безсрочни.“