Четирима футболисти на ЦСКА с действащи договори, които не попадат в сметките на Христо Стоичков, стоят в невидение за бъдещето си. Костадин Стоянов, Апостол Попов, Благой Макенджиев и Александър Якимов висят на стадион „Българска армия“, без да имат правото да тренират, тъй като Стоичков явно не смята на разчита на тях. По-неприятното за тях в случая е, че никой от многото директори на ЦСКА не ги е уведомил какво ще е бъдещето им и дали договорите им ще бъдат разтрогнати. Четиримата играчи присъстваха и днес на стадион „Българска армия“, но изгледаха тренировката на Христо Стоичков от тунела. Те очакват да се срещнат с човек от ръководството на ЦСКА и да се разберат за разтрогване на договорите по взаимно съгласие.

По този път вече мина друг ненужен футболист – Сержиньо, който вчера скъса с „червените“. По друг начин реши да действа Мартин Камбуров. Бившият голмайстор на България реши да предприеме действия по съдебен път срещу ЦСКА и да разтрогне по вина на клуба заради неплатени заплати.

Очаква се до няколко дни ситуацията в ЦСКА да се изясни, а с това и бъдещето на футболистите с договор, които така или иначе трябва да се явяват на работа.