Старши треньорът на Левски Николай Митов призна, че ще прави промени в стартовия си състав за реванша с Иртиш. Очаква се в Павлодар да има размествания във всички линии на терена.

Гарантирано е, че контузеният Нуно Пинто, ще бъде сменен от Орлин Старокин. Вероятно е в защита да има още една рокада и тя е свързана с пускането на Даниел Димов, като централен защитник до Димитър Везалов. В дясно на защитата няма интрига и титуляр по традиция ще е холандецът Дъстли Мюлдер.

Далеч по-любопитни са нещата в средата на терена, където Митов обмисля нови варианти. В първия мач играха Кевин Бру, Стефан Велев и Гаджев, като сега е сигурно мястото на първия, а българските национали са под известно съмнение. Възможно е Кристовао Рамос да бъде пуснат зад нападателя, а Рамон Лопес да играе като титуляр по фланга. По лявото крило е гарантирано мястото на Гари Родригес. Опция за опорен халф е капитанът на „сините“ Станислав Ангелов, който може да замени Велев. Няма да се приеме като сензация, ако в средата на терена бъде пуснат Антонио Вутов. Така за трите места на вътрешните халфове се избира между Гаджев, Бру, Велев, Вутов, Рамос и Ангелов.

Последната въпросителна е на върха на атаката, там опциите са сведени до две – Жоао Силва или Базил Де Карвальо?