Уникалната фотоизложба „Аll Sports“ видя бял свят. Миговете на успехи, падения, триумфи и поражения са изложени на Моста на влюбените в София, в близост до НДК.

Експозицията на Любомир Асенов, както и на останалите членове на агенция LAP.bg, включва 60 пана, с над 150 фотоса, отразяващи най-важните събития в българския и световния спорт през последите две години - Формула 1, рали шампионат, картинг, мотоциклети, футбол, баскетбол, волейбол, ски, хокей, спортна гимнастика, лека атлетика и др. Изложбата ще бъде достъпна всеки в продължение на една седмица.

Специално пано бе изложено в памет на шампионът по мотокрос Димитър Добрев. Младият български талант загинал в края на месец май в Румъния, след падане по време на състезание.

Много видни български професионални спортисти уважиха своеобразната официална част на събитието. Сред тях впечатление направи присъствието на Димитър Илиев, който видя лика си на част от снимките.

Фотоизложбата беляза и първата година от създаването на LAP.bg. Агенцията си сътрудничи изключително ползотворно с Gong.bg.

LAP.bg е форографска агенция, чийто основен двигател в Любомир Асенов. Той е единствиният български фотограф, който има перманентен достъп, до отразяване на състезанията от Формула 1, като за цял свят, се допускат максимум 80 фотографи. Негови снимки се публикуват в много чуждестанни и български печатни, и електронни медии.

При откриването на изложбата Любо Асенов бе подкрепен не само от своите колеги, но и от семейството си.