Полузащитникът Георги Миланов най-вероятно ще започне като титуляр срещу Малта в световната квалификация днес. Мачът е от 21 часа на стадион „Та Кали” в Ла Валета.

Халфът на ЦСКА Москва пропусна мача с Италия в Палермо заради наказание, но вече е на разположение на селекционера Любослав Пенев. Очаква се Миланов да започне в стартовите 11 вместо Станислав Манолев. Георги ще действа зад нападателя Александър Тонев. Като десен външен полузащитник ще играе Тодор Неделев, който срещу Италия започна отляво. На тази позиция срещу Малта ще стартира капитанът на „трикольорите” Ивелин Попов.

Появата на Миланов вместо Манолев се очаква да бъде единствената промяна, която националният селекционер Любослав Пенев ще направи в своя състав. На вратата срещу тима от Рицарския остров ще започне Николай Михайлов. В защита ще действат Йордан Минев отдясно и Веселин Минев отляво. Двойката централни бранители отново ще бъде съставена от Николай Бодуров и Иван Иванов. Вътрешни халфове срещу Малта ще бъдат Станислав Дяков и Владимир Гаджев.