Участниците в „Еврофутбол“ за пореден път показаха доверието си към момчетата на Любо Пенев – немалка част от тях заложиха именно на победата на България над Малта във вчерашната световна квалификация, която се игра насред Ла Валета. Лъвовете пък се отблагодариха като биха домакините и така донесоха много и големи печалби на играчите на букмейкърската къща. Ето и най-запомнящите се от тях:

Пловдивчанин направи най-големия удар с предвиждане на крайния изход на девет мача в права колонка, единият от които България – Малта. Той спечели 3 064,03 лева в пункта на ул. „Даме Груев“ №9. Ето и другите прогнози в талона му:

Русия (21) – България (21) 1

Норвегия – Македония 1

Португалия – Полша 1

Унгария – Естония 1

Австрия – Ейре 1

Гърция – Латвия 1

Исландия – Албания 1

Беларус – Франция 2

Добричлия също се спря на двубоя в Ла Валета, както и на още четири сблъсъка от световните квалификации. Той заложи на крайния им изход в пункта на ул. „Сан Стефано“ №6А и си тръгна с 2 636,11 лева за това.

Перничанин и плевенчанин пък подходиха смело, като не се застраховаха с други срещи, а попълниха в талоните си само Малта – България. Букмейкърът на ул. „Младен Стоянов“ в миньорския град стана свидетел на точното познаване на резултата на първо полувреме/краен изход, което донесе 2 795 лева на неговия клиент. В Плевен отидоха други 2 300 лева за крайния изход на двубоя.

Столичанин пък се пусна на система 2 от 8 + 2 твърди и макар да не избра сблъсъка на националите ни, изпозва разнообразието от възможности за залог. За съжаление, той на позна пет от двубоите, но това не му попречи да вземе 2 019,24 лева срещу 2,80 лева на талона. Това се случи в пункта на ул. „Одрин“ №67. Ето и срещите в печелившия талон:

САЩ – Мексико 3-2 (точен резултат)

Интернасионал РС – Сантош 1/2 (първо полувреме/краен изход)

Беларус – Франция 1/2 (първо полувреме/краен изход)

Уелс – Съърбия 2/1 (първо полувреме/краен изход)

Италия – Чехия 2/1 (първо полувреме/краен изход)

Румъния – Турция 1/2 (първо полувреме/краен изход)

Армения – Дания 2-4 (точен резултат)

Парагвай – Аржентина 2-5+ (точен резултат)

Норвегия – Швейцария 2 (краен изход) ТВ

Македония – Шотландия 2 (краен изход) ТВ