„За нищо не съжалявам, най-важното е, че оставаме в играта и остават много важни два мача“, коментира националният селекционер Любослав Пенев при завръщането на отбора в България.

„Лъвовете" записаха загуба от Италия и победа над Малта, като по този начин остават на второ място преди последните си два мача. „За нищо не съжалявам. Пожелах успех на футболистите, те имат мачове в клубовете си, има време да разговаряме, ние да погледнем пак нещата, да ги повторим и потретим. Най-важното е, че оставаме в играта и остават много важни два мача. Това е основното заключение. Каквото се е случило, се е случило. Какъвто и коментар да направя в момента, е излишен. Подготвяме се за следващите два мача“, каза Пенев.

„Не ме притеснява, че за момента сме на последно място от вторите отбори. Нека ние си изиграем мачовете, пожелавам успех на всички момчета, отново ще се видим след месец и да вземем шест точки. Аз съм много доволен от момчетата, абсолютно всичко е наред“, допълни наставникът на България. /БГНЕС