Собственикът на Левски Тодор Батков бе достатъчно красноречив, че няма да издирва Наско Сираков по Фейсбук, за да разговаря с него след вчерашните събития на стадион „Георги Аспарухов“. Адвокатът обяви, че телефонът на Сираков днес е бил изключен и затова не е успял да се чуе с него.

„И двамата директори подадоха оставки – единият и писмено. Иво Тонев има депозирана оставка, ще мисля дали да я приема, или не. Поне до мача с ЦСКА няма да има решение. Аз трябва да дам оставка пред себе си“, сподели Батков.

„Стига с тези власти, двувластие, тривластие и в същото време случки като вчера. Ако продължим по този начин, феновете може да навредят на клуба, трябва да покажем единство. Ние не можем да пазим с полиция нашите собствени привърженици. Трябваше да се направят определени срещи. Отговорността е моя, както обикновено.“

„Тъжно е за Сираков, аз разговарях вчера около 1 час с него в стаята на Райко. Разбрахме се днес да разговаряме, а аз няма как да го търся по Фейсбук. Телефонът му днес е изключен. Декларация с удивителни, аз съм един от активно обичащите Левски, не съм велик“, коментира още собственикът, който коментира и публикациите на Илиана Раева във Фейсбук.

„Всичко е възможно, но в края на краищата аз приемам мястото си в Левски като обществен дълг, за да върви клубът и да радваме феновете, Спокойно мога вече да не го правя. Да съм анонимен, да се радвам на живота, на семейството, на децата, на лова, на една-две любовници. Но аз продължавам да съм мазохист. Да търпя.“

„Дано случилото се вчера да е този катарзис и да отлепим от дъното, дано да го покажем другата седмица. Всеки е добре дошъл, ако е полезен и допринася за просперитета на Левски. Когато поканих Наско да се върне, го направих в името на Левски, защото няма повече за кога да отстъпваме“, добави Тодор Батков.