Селекционерът на Армения Вардан Минасян, би отбой за второто място в групата преди решителната световна квалификация с България в петък в Ереван. Специалистът говори на пресконференция днес по обяд в арменската столица.

„Шансовете за излизане от групата не са големи, но все още ги има. Пред нас стои задачата да попаднем в трета урна за предстоящият жребий за европейско първенство. Българите играят много агресивно, затова са на второто място в групата”, заяви Минасян.

Той не пожела да вземе отношение за враждебното посрещане, което местните фенове устроиха на българската делегация: „Мислите ми са заети с утрешния мач, така че не мога да коментирам. Станахме жертва на провокации в София, но разбира се и при нас имаше проблеми с дисциплината. В утрешния мач, ние ще се концентрираме единствено върху резултата”, категоричен бе арменският наставник.

„За мача съм повикал 20 футболисти. Участието на Масис Восканян е под въпрос, останалите са на линия. Карлен Мкртчян се намира в удовлетворителна форма. Това, че не игра в последния мач на своя клуб, не ме интересува. Едгар Манучарян може повече и не показва пълния си потенциал. Той може да играе още по-добре и аз го наблюдавам», завърши Минасян.