Членът на Управителният съвет на ЦСКА Иво Котев коментира изтегленият жребий за Купата на България изправил „армейците“ на 1/8 финала срещу вечния съперник Левски: „Какво да направим, такъв е жребият, играем и това е! Няма друг начин, освен да очакваме, че ще излезем победители. За да се стигне до финал трябва да се мине през силните отбори. Кога ще се срещнем – въпрос на жребий!”

„За нас приоритет е сегашният мач с Левски за първенство. Когато му дойде времето за мачовете за Купата – ще мислим тогава. По принцип те са малко по-различни. За футболистите по-хубави мачове от дербитата няма. Тогава се показва кой-кой е, и дали даден футболист е готов за предизвикателствата. Лично аз смятам, че ще сме напълно готови за мачовете”, каза още Котев.

„Много е рано да се каже къде ще играем мачовете с Левски за Купата. По-голяма е вероятността те да са на Националния стадион „Васил Левски”. За тази събота (б.р – мачът за първенство с Левски), всичко е готово. Платили сме наема на стадиона. Александър Томов се прибира днес от Хонг Конг и ще Ви обяви новините”, добави един от шефовете при „червените”.

„Имаме споразумение с „ЦСКА Завинаги”, работи се по базата, така че всичко е ОК! На първо време е много важно да се направи голямото игрище пред стадион „Българска армия”, което ще позволи там да се играят домакинските мачове на юношите. Ремонтните дейности започват сега и очакваме да приключат до Нова година. В момента се изгражда сектор А – поставят се седалки, изграждат се нови тоалетни. Сектор Г е следващата ни стъпка. Много е трудно да се ангажирам с някакви прогнози, защото виждате какво е времето – идва зима. Ще се направи всичко необходимо нещата да бъдат наред”, завърши Иво Котев.