Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов заяви след двубоя с Литекс (0:0), че утре ще се проведе среща, на която ще стане ясно дали Велизар Димитров ще бъде трансфериран в унгарския Залаегерсег. Шефът на „армейците” обясни, че решаващо в случая ще бъде желанието на футболиста, дали той иска да бъде трансфериран, макар че и думата на Стойчо Младенов ще бъде взета под внимание.

„Аз съм казал, все още всичко е възможно по отношение на Велизар Димитров. Ще помислим утре, в други ден.Ако треньорът каже, той ще остане, но ще помислим. Проблемът на Вили не е в това дали да остане или не. Проблемът е, че един велик български футболист има право на бъдеще. В крайна сметка, всичко зависи от неговите лични условия. Ще помислим още малко време”, сподели Томов.

„Аз винаги ще боледувам за Велизар. Дълго време е при нас, и все пак утре окончателно ще се разберем какво да правим. Зависи и от неговото желание, и от позицията на треньора, няма обаче финансова причина да го пращаме някъде”, допълни Александър Томов.

„Силен мач, голям сблъсък, хубав футбол. Съжалявам, че изпуснахме тази победа, но не смятам, че сме загубили шампионската титла. Можехме да спечелим мача, особено когато останахме с човек повече. Но трябва да се учим да вкарваме повече. В такъв двубой, да пропуснеш 5-6 чисти положения, е непростимо. Разбира се, топка е, но и Данчо Тодоров, и Неи, и Петре и Тошко Янчев имаха отлични възможности да отбележат. Не може да се очаква при такъв стабилен треньор и една добра тактика от страна на противника да създадеш толкова положения и да ги пропуснеш, все пак загубихме 2 точки”, добави шефът на „червените”.

„Това беше най-тежкият ни мач. Можем само да съжаляваме, че изпуснахме тази победа. Има още какво да се желае в нападение. Все пак футболът се играе на голове, а не на голови положения”, завърши Томов.