Звездата на България в сноуборда Сани Жекова сподели пред Гонг, че е наясно относно очакванията спрямо нея за зимната олимпиада в Сочи през февруари. Открихме я по време на възстановителна тренировка в София.

„Нормално е, с оглед резултатите ми през изминалия сезон. Чувствам се добре, здрава съм, технически се чувствам подготвена и най-вече ми е комфортно върху дъската.“- заяви красавицата по време на краткото си завръщане в София преди поредните подготвителни лагери на глетчери в Австрия.

„Ще се готвим с едни от най-добрите европейски отбори. Първият ми старт за Световната купа е в Австрия през средата на декември, след това отново кратък престой в България и потегляме за Канада и втори старт за Световната купа преди Коледните празници. Малка почивка и навлизаме в най-активната част от сезона. Планирали сме три старта в Европа през януари за Световната купа и следва олимпиадата в Сочи.“- така Сани обяви предстоящата си програма.

Жекова харесва трасето в Русия и прогнозира оспорвано и атрактивно олимпийско състезание.

„Чувствам се много добре, здрава и мотивирана за работа. Имам вътрешен мир в душата.“- позитивна и лъчезарна чаровната Сани загатна за амбицията си през настоящия сезон.