Мениджърът на Манчестър Юнайтед  Дейвид Мойс настоя, че е доволен от представянето на своя тим въпреки поражението у дома с 1:2 от Тотнъм.

Емануел Адебайор и Кристиан Ериксен вгорчиха атмосферата на „Олд Трафорд“ с по един гол във всяко от полувремената, докато Дани Уелбек успя единствено да намали изоставането.

Мойс смята, че „шпорите“ не са заслужавали да поведат с два гола, а също така упрекна съдията Хауърд Уеб, че не е отсъдил дузпа за фаул на Уго Лорис срещу Ашли Йънг в наказателното поле.

„Представянето ни бе наистина добро“, каза шотландецът. „Мислех, че се браним наистина хубаво, но с няколко контраатаки те ни хванаха в крачка.“

„Момчетата играха добре, но не успяха да се възползват от шансовете, които създадоха. Опитите им да се върнат в мача при 0:2 бяха страхотни. Не заслужавахме да изоставаме в резултата. Ще се опитаме да спечелим следващия мач, това е всичко, което можем да сторим сега. Не е нужно да гледаме таблицата с класирането.“

„Имаше абсолютна дузпа срещу Ашли Йънг, при която вратарят трябваше да бъде изгонен. Намирам за невероятно, че реферът не я отсъди. После пък отиде и даде картон на Аднан Янузай за симулация. Направо изумително. Хорат, които ангажират съдиите, ще трябва да видят тези ситуации. Ако това не беше дузпа, не знам кое е“, каза Мойс.