Отборът на Русия ще е новият олимпийски шампион по хокей на лед според коефициентите на „Еврофутбол“ за Зимните олимпийски игри в Сочи, които стартират след месец. Домакините са със ставка от 2.65, следвани от носителя на титлата – тимът на Канада, с 2.75 и Швеция с 3.50.

Българският букмейкър пусна от днес залози и за някои от другите зимни спортове, представени на големия спортен форум. Ето и фаворитите за първенци в различните дисциплини с техните коефициенти:

10 км спринт - биатлон: Мартен Фуркад с 2.50, а следващият с претенции за титлата ще бъде Емил Хегле Свендсен с 2.75;

7,5 км спринт – жени - биатлон: Дария Домрачова ще е първа с 2.50, втора - Тора Бергер с 3.50;

Ски-скокове, голяма щанца: фаворит е Томас Дитхарт с 2.60, следван от Томас Моргенщерн с 4.00;

Кърлинг: Канада ще е победител с 1.45, а втори остава отборът на Швеция с 3.20;

Кърлинг - жени: тимът на Канада отново е с най-големи претенции за титлата със ставка от 2.00, следван „по петите“ от Швеция с 2.40.

Повече за правилата за участие със залози на състезанията, проведени на Олимпиадата, можете да намерите на www.eurofootball.bg в раздел Игри – „Дългосрочни залози>> Олимпийски игри“. Букмейкърската къща ще предлага различни възможности за любителите на предвижданията: „Кой ще спечели повече медали? – двубой отборно“, „Кой ще спечели повече златни медали? – двубой“, „Кой ще спечели повече златни медали? – двубой отборно“ и други, в зависимост от спецификата на конкретния спорт.