В мач от 19-я кръг на А група Локомотив Пловдив победи с минималното 1:0 Левски и по този начин нанесе втора поредна загуба на „сините”, които в последните два мача от първенството нямат отбелязан гол.

Двата отбора играха равностойно, но домакините желаеха повече победата и стигнаха заслужено до трите точки.

Първата сериозна опасност бе в 3-та минута пред вратата на Левски, когато Илиев подаде на Горанов, който стреля от границата на наказателното поле, но топката излезе в аут.

В 9-та минута Сърмов премина през двама футболисти на Локомотив и стреля, но слабо и топката излезе в аут.

Три минути по-късно Жоазиньо центрира в наказателното поле на Локомотив, но Ставрев изби топката, след което последва хубав удар на Тасевски, но вратарят на домакините изби топката в корнер.

В 31-та минута Горанов стреля опасно от пряк свободен удар, но Георги Петков улови топката.

Три минути по-късно Жоазиньо центрира от корнер в наказателното поле на Локомотив, където Ставрев увисна и Кръстовчев стреля с глава, но Кюмюрджиев изби топката от гол линията.

В 40-та минута Сърмов подаде на Миланов, който центрира в наказателното поле на домакините, където Миро Иванов стреля от въздуха, но топката излезе в аут.

В първата минута на второто полувреме Николай Димитров нахлу в наказателното поле на Локомотив и стреля опасно, но Ставрев улови топката.

В 56-та минута Дани Кики отправи хубав удар по посока на вратата на Левски, но Петков улови топката.

Три минути по-късно Тасевски изведе Карлос сам срещу Ставрев, но вратарят на домакините изби топката с крака.

В 60-та минута Миланов центрира в наказателното поле на Локомотив, където Ставрев излезе неразчетено и Томашич засече топката с глава, но кълбото излезе в аут.

В 72-та минута Даксон центрира в наказателното поле на Левски от корнер, където Илиев стреля опасно, но Миро Иванов изби от гол линията, след което Петков улови топката.

Десет минути по-късно след центриране на Красимир Димитров в наказателното поле на Левски Милиев с глава прати топката във вратата на „сините”.

В последните секунди от даденото от съдията продължение на мача Зе Соарес центрира в наказателното поле на домакините, където Кръстовчев стреля с глава, но Ставрев улови топката.