ЦСКА не успя да се наложи като гост над Видима Раковски, като в среща от 19-я кръг на А група, двата отбора завършиха 0:0. Въпреки че червените имаха повече положения от своя съперник, така и не успяха да стигнат до гол, който да им донесе трите точки.

Макар и с равенство, лидерът във временното класиране остава убедително начело в таблицата, тъй като преследващите го отбори Локомотив Сф и Левски също не успяха да постигнат победи в този кръг.

Дебют за ЦСКА в този мач, наблюдаван от селекционера на националния отбор Пламен Марков, както и от Александър Томов, направи Ненад Настич.

Червените така и не успяха да стигнат до успеха, въпреки че превъзхождаха видимо аутсайдера в А група. В края на мача, в рамките само на няколко минути, армейците можеха да излязат напред в резултата, но благодарение на добрите изяви в защита на Видима, както и на вратаря на отбора - Христо Иванов, уникални положения бяха извадени буквално от голлинията.

Срещата започна равностойно, като гостите от София по-често поглеждаха към вратата на своя противник. На няколко пъти Неи бе изведен на добра позиция, но бразилецът така и не успя да преодолее стража на Видима.

След почивката червените заиграха още по-мотивирано. Още в 53-та минута Маркиньос можеше да реализира, но вратарят Иванов плонжира и улови топката.

Страстите на терена се нажежиха, след като в 68-та минута Мекиков центрира от фаул, но Ивайло Петров скочи, за да улови топката. Кълбото се оказа във вратата на ЦСКА, но преди това Георги Стойчев е извършил нарушение срещу стража на армейците, а главният рефер не остана безмълвен срещу нарушението.

Десетина минути преди това, Никола Вуядинович бе принуден да напусне терена, а на негово място се появи Евгени Йорданов. Старши треньорът Стойчо Младенов предприе смяната, тъй като Вуядинович получи тежка контузия след съприкосновение с противников играч и се наложи да бъде откаран в болница.

В самия край на мача, в даденото от съдията продължение, Удоджи влезе в наказателното поле, стреля, но Лахчев изби от голлинията, а топката се върна отново в ръцете на вратаря Иванов. Секунди след това напрежението отново се покачи, след като Удоджи от воле стреля и топката се удари в сглобката, но така и не влезе във вратата на Видима Раковски.

Феновете на червените не престанаха да подкрепят любимците си до края на мача, като през второто на двубоя издигнаха плакат: "Генерал Йешич - завинаги един от нас".

Въпреки равенството ЦСКА остава лидер в класирането с 49 точки, на второ място е Локо Сф с 41, а Левски на трето с 37. За сметка на това, Видима Раковски остава на дъното с едва 9 точки в актива си.