„Теренът беше много тежък, а ние получихме гол още фактически преди да е започнал мачът. През първото полувреме ни беше малко трудно, но все пак пропуснахме няколко изгодни положения. През втората част заиграхме по-добре, вкарахме два гола и изпуснахме още няколко 100-процентови положения. Заслужено победихме и мога да честитя на нашите футболисти за държанието им на терена”, заяви веднага след победата на Литекс над Беласица с 2:1 в Петрич наставникът на „оранжевите” Миодраг Йешич.

Сърбинът коментира и полученият от него червен картон в 90-та минута: „Не съм казал нищо лошо на Антон Генов, но двамата странични арбитри станаха за смях. Футболист на домакините подаде на Бибишков, а те вдигат засада. Това го няма никъде във футбола. Може да сгрешиш, но и не да правиш нещо умишлено!”

„Поставили сме си за цел да спечелим най-много точки от всички през пролетта. Искам да си осигурим класиране за евротурнирите и през първенството, и през Купата. Засега всичко за нас върви така както сме го начертали”, завърши Йешич.