Президентът на Локомотив София Николай Гигов каза на журналистите да спрат да го питат дали Стефан Грозданов ще остане начело на отбора.

„Стига сте ме питали дали Стефан Грозданов остава или не остава. Той си има договор до края на сезона. Освен това играем в сгъстен цикъл и промени не могат да се правят”, коментира босът на „столичните железничари”.

„Правим необясними грешки в защита освен това през пролетния полусезон Голубович е неознаваем, въпреки че аз съм му много благодарен за годините изкарани в Локомотив София”, добави президентът на столичното Локо.

„Ние не сме наказателна организация, за да раздаваме само глоби. 1000% съм сигурен в морала на моите футболисти. От моите играчи няма кой да играе симулативно. Нямам и капка съмнение в това”. коментира собственикът на Локомотив София.

Босът на „железничарите” остана недоволен от ръководството на съдията Стоян Алексиев. „При 1:1 не ни даде дузпа за очевадна игра с ръка в наказателното поле на Ботев.”

„Нека да спрат да говорят, че само нас ни подкрепяли съдиите. За мен този съдия е за наказание, но дали ще подадем жалба ще реши спортно техническото ръководство”, завърши Николай Гигов.

Веднага след разговора с журналистите Гигов бе наобиколен от феновете на Локо Сф, на които даде същия отговор за треньора: „Грозданов остава!”