Българският старши треньор на украинския Севастопол Ангел Червенков изгледа на живо контролата между Лудогорец и Шериф Тираспол. Червенков похвали шампионите и призна, че желае в редиците си Владимир Гаджев от Левски.

„Лудогорец практикува динамичен футбол. Конкуренцията при тях се усилва всяка година. Лудогорец е високо ниво, не случайно е водещ отбор в последните години“, каза Червенков.

„За сега в Севастопол всичко е нормално. Тепърва окомплектоваме състава. Имаме няколко звена за избистряне. Аз имам интерес към един български футболист. Чакам развитие с преговорите между двата отбора. Не е тайна, че става дума за Владимир Гаджев. Левски са дали своите условия, както и Севастопол е казал какво предлага. Предстоят преговори. Ако се стигне до споразумение ще бъда щастлив, че един добър български футболист може да играе в силно първенство като украинското. За момента Гаджев е единственият футболист от България, към когото имам интерес, но селекцията е винаги отворен процес. Гаджев е много класен и силен футболист. Всички знаем неговите качества. Бих се радвал да дойде“, заяви Червенков.

Ангел Червенков похвали Лудогорец и призна, че иска Владо Гаджев