В мач от 20-я кръг на А група Черно море постигна драматична победа с 2:1 срещу Локомотив Пловдив.

Мачът започна равностойно, като гостите имаха първи възможността да отбележат гол, след като в 29-та минута Дани Георгиев се опита да изчисти топката от наказателното поле на Черно море, но без да иска намери Красимир Димитров, който със силен шут не успя да уцели вратата.

В 34-та минута Димитър Илиев комбинира с Дани Кики и той с левия крак матира вратаря на домакините Карамфил Илчев за 0:1.

Три минути по-късно домакините имаха възможност да изравнят резултата, след като Рикардо стреля остро по диагонала, но топката мина на сантимерти от вратата на Ставрев.

В заключителните моменти на първото полувреме Домакинов пропусна да отбележи, след удар с глава.

В средата на второто полувреме Явор Въндев си изпроси в рамките на две минути два жълти картона и трябваше да напусне терена.

В 75-та минута Кирил Джоров намери Масена Моке, който от малък ъгъл успя да прокара топката между близкия ъгъл и вратаря за 1:1.

Минута по-късно страничният рефер Даниел Милушев падна край тъч линията. Лекарският екип се спусна да му помага. Асистентът бе заменен от Венцислав Кознички, който е четвърти съдия в тази среща.

В 81-та минута Алекс пусна перфектен пас към Миро Манолов, който навлезе в наказателното поле на гостите, след което намери топката пратена му от Кривия и с хубав плътен удар не остави шансове на вратаря Ставрев и направи резултата 2:1.

До края на мача гостите така и не успяха да стигнат до изравнителното попадение, а новият старши треньор на „смърфовете” Драган Канатларовски стартира със загуба.