Локомотив София не успя да стигне до успеха във втори пореден мач, завършвайки наравно 1:1 при гостуването си на Черноморец в Бургас, като възпитаниците на Херо могат повече да съжаляват, че не спечелиха срещата.

През първото полувреме домакините имаха видимо превъзходство, като останали очи в очи с вратаря Урош Голубович редица пропуски направиха Марсио, Пламен Крумов и Шанер Ремзи.

Втората част започна с ново чисто положение открило се пред Крумов, който от един метър не успя да преодолее стража на железничарите.

В 61-ата минута след канонада от изстрели в продължение на няколко секунди, топката попада на десния крак на Пламен Крумов и с премерен удар той се реваншира за редицата си пропуски.

Малко след гола Георги Караканов и Малин Орачев се сдърпаха край тъчлинията, но реферът Ангел Бекяров успя да потуши страстите без да покаже картони.

В 73-ата минута влезлият като резерва Иво Иванов с глава засече топката и я прати в мрежата на Владислав Стоянов за 1:1.

В последните минути на срещата добри положения за победен гол за Черноморец се откриха пред Крумов и Ремзи, но те не успяха да намерят път към мрежата на Голубович и резултатът остана непроменен.

Локомотив вече изостава на десет точки и изглежда ще се бори с Левски за второто място, за което има две точки преднина. Черноморец е на осмо място.