Въпреки че Мария Шарапова се отказа от участие на турнира в Маями, това не пречи рускинята да се позабавлява с първата ракета на Сърбия при мъжете – Новак Джокович. Едни от най-атрактивните тенисисти в света отново привлякоха вниманието към себе си, макар да продължават да отричат, че между тях има нещо повече от приятелство.

Двамата поиграха заедно футбол, за радост на всички фенове на този спорт. Рускинята, която заема пета позиция в световната женска ранглиста, е в Маями, за да участва в поредната рекламна кампания на Sony Ericsson. Сръбският тенисист пък ще мери сили с най-добрите на турнира в Маями, който е с награден фонд от 3,77 милиона долара.

Според информация на Гонг, по този начин двамата са се утешили след загубите на Русия и Сърбия във вчерашните футболни контроли. „Сборная” претърпя поражение от Румъния с 0:3, докато Сърбия загуби с 0:2 от Украйна.

Закачката между двамата тенисисти датира от доста време. Преди няколко месеца самият Ноле разкри, че най-много от всички обича да имитира на корта Мария Шарапова.

„Аз по принцип много обичам да имитирам хората. Но не мога да си обясня защо най-добре ми се получава Мария Шарапова”, разкри самият Джокович.

Новак е известен със склонността си да имитира своите колеги на корта, но много често се случва пред публика да се прави на Мария Шарапова. Очевидно хубавата Маша не му се сърди за това, а напротив.