Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов обвини малшанса, който не е позволи на неговите възпитаници да победят в днешното софийско дерби срещу Локомотив.

„Само малшанса и мерките, които бяха взети от всички страни, не ни позволиха да излезем с нужната победа от днешната среща. Няма повече да коментирам, анализирайте вие”, каза Младенов.

„Отборът навлиза в нужната форма и от мач на мач ще почне да се забавлява, и доставя удоволствие и на нас, и на нашите привърженици, на които искам да благодаря за подкрепата във всеки мач.”

„Мисля, че нашият отбор стоя тактически правилно, изключително дисциплинирано и пак казвам – голяма доза малшанс не ни позволи да се поздравим с победа.”

„Излишно е да коментираме съдийството. Всички видяхме, само този, който трябваше да види, той не видя или видя, обаче не посмя да вземе точното решение.

„Мисля, че българските съдии имат необходимите качества, но много имат доста голямо влияние върху тях и в определени мачове везните много се наклоняват на една страна”, коментира наставникът на водача в А група.