Баскетболният Левски вече мисли по селекцията си за новия сезон. "Сините" си осигуриха подписа на младия талант Павлин Иванов, който ще заиграе в столицата от следващата спортно-състезателна година. Иванов в момента носи екипа на родния Ямбол, след като се завърна у дома в края на 2013-та. Преди това той бе част от Будучност Подгорица, а юношеската си кариера изкара в Бенетон Тревизо.

Павлин Иванов, който след седмица ще навърши 21, подписа с Левски за три години, като в договора му има клауза за преминаване в чужд отбор при добра оферта през лятото.

Павлин ще завърши настоящия сезон в Ямбол, където вече записа 12 мача, със средно по 14.1 точки, и е част от отличното представяне на тима от началото на 2014-та година. Левски пък ще бъде новата крачка в развитието на един от най-големите таланти на родния баскетбол от следващата година.

Освен Иванов, Левски има интерес към още един бивш младежки национал за следващия сезон, с което да продължи развитието си в посока подмладяване на състава.