Започна се! Монако започна да анексира лека-полека България. Инициативата е на път да успее. Браво!

И както винаги, Цар Футбол е начело в колоната. Днес е 1 април. За вас майтап, за мен истина. Монако вече анексира футболните ни тимове Локомотив Сф и Славия. Пътят към цялостното обединение е открит.

Емисар на Принц Албер вчера инкогнито гледал дербито Славия и Локо Сф и останал вдъхновен от бурната атмосфера на стадиона. „300 зрители с ВИП-овете, официалните, длъжностните и служебните лица няма да дори на финала на нашия турнир за Купата „Принц Рение III”. Рекордът ни е 172-ма на финала“, казал си наум монегаскът.

Човекът останал леко озадачен от факта, че един от двата отбора не стигнал и до един аут пред вратата на съперника и срамежливо попитал беловлас запалянко на стадиона: „Извинете, това същият Локомотив ли е, който навремето кръстихме МонаЧко, защото Начко Михайлов ни вкара 5 гола в Европа?“

Същевременно той останал обнадежден, че любимият му тим с името Дворецът на Принца има шансове срещу новите си сънародници на терена. Информирал веднага за видяното и шефовете на другите отбори – Кметството на Монако, Сапьори-Пожарникари, Казино Монте Карло, Радио Монте-Карло, Пощата в Монако, Карабиниерите на Принца и останалите местни грандове.

Специалният пратеник станал и неволен свидетел на инцидента с феновете след мача и веднага звъннал разтревожен на Принц Албер. Предложил идеята да се изгради трамвайна линия с една мотриса, но с бронирани прозорци, която да извозва тълпите български фенове след дерби.

От страна на Локо Сф и Славия имало само два въпроса: „Колко отбора изпадат?“ и „Има ли шанс срещу нас да играе и истинският Монако на Бербатов?“. А отговорите били: „Спокойно, при нас няма изпадащи“ и „За съжаление, те с аматьори не играят.“

Така, че спокойно, наистина – изпадащи отсега-нататък и да има в „А“ група, отиват директно в аматьорската купа на Монако. Анексирани! И така – един по един, та до един.