Наближава едно от най-специалните събития за звездното британско семейство Бекъм, а именно 40-ия рождения ден на модната дизайнерка Виктория.

Въпреки всички прогнози за грандиозно парти и стотици известни гости както в Лос Анджелис, така и в Лондон, парти с любимите й коне и какво ли още не, моделиерката окончателно се е спряла на скромно тържество в много интимна обстановка.

Една от най-близките приятелки на Виктория Ева Лонгория и фризьорът Кен Павес са се ангажирали с организацията на вечерята, за която дизайнерката единствено знае, че ще се намира в ресторант близко до дома й в Лос Анджелис.

Най-важни сред гостите на Виктория са родителите й Тони и Джаки Адамс, които ще летят до САЩ специално за празника и планират да останат поне няколко дни. Други специални хора в списъка на Бекъм са дългогодишните им семейни приятели Гордън и Тана Рамзи, като по последна информация Гордън има голямо участие в менюто за вечерята. Мениджърът и близък приятел на звездата Саймън Фулър и съпругата му Натали също са сред задължителните гости на Виктория.

Четири забележителни отсъствия за вечерта ще бъдат тези на бившите й колежки от "Спайс Гърлс", за които се говори, че не поддържат никакви отношения с британската дизайнерка./БГНЕС