Димитър Бербатов все още не е забравен от привържениците на Манчестър Юнайтед.

Фенка на "червените дяволи" днес се появи в английските медии заради история с нейния син - тригодишният Рууни Скоулс. Г-жа Скоулс бе ядосана на собствениците на магазин за шоколад, които отказали да напишат името на сина й на шоколадово яйце. От магазина обявили, че се притесняват да не си навлекат неприятности с авторските права на известния футболист на Юнайтед - Уейн Рууни.

"Това е лудост. Синът ми се казва Руни, а те не му позволиха да си напише името върху Великденско яйце", оплака се г-жа Скоулс, която симпатизира от дълго време на "червените дяволи".

Тя не скри, че е кръстила детето си на звездата на тима, а освен това е дала интересни имена и на двете си котки. Едната е наречена Бербатов, а другата се казва Кантона. Освен това фенката се похвали и с огромна татуировка на бившия френски футболист и легенда на тима.

"Рууни е любимият ми футболист. За това кръстих сина си на него. Малко се бяха притеснила през миналото лято, когато се носиха слухове, че Уейн може да премине в Челси. Все пак това не стана и сега всичко е наред", добави г-жа Скоулс. /БГНЕС