Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев изрази задоволство си от постигнатия добър турнирен резултат 2:0 срещу Локомотив Пловдив в първия полуфинал за Купата на България. Той обаче бе критичен към играта на тима особено през първата част.

"Имам определени забележки, особено през първото полувреме. Второто беше по-добро, но си личи, че в дадени футболисти има много умора. Сега има прекъсване за нашия отбор и ще дам почивка някои играчи, за да могат да отморят. 57-и мач ни е, мисля, за сезона, така че е оправдано да има умора", заяви наставникът на "орлите".

"Като цяло и времето беше такова, че не можеше да се покаже кой знае какво. Опитаха се и двата отбора да играят футбол. къде по-сполучливо, къде по-малко. Играхме на моменти много бавно, изключително бавно. Имаше ситуации, когато вместо да се опитаме да играем вертикално, ние пак си подаваме хоризонтално. Излишно водене имаше, направиха се и непредизвикани грешки. Постигнахме един добър турнирен резултат", анализира още Стойчо Стоев.