Нападателят на Ювентус Карлос Тевес разкри, че не планира да пътува за Бразилия през лятото, където ще се проведе Световното първенство по футбол. Отборът на Аржентина ще мери сили с най-добрите на Мондиала, но играчът на Старата госпожа ще пътува със семейството си до Дисниленд.

„Не мисля, че ще гледам отбора по телевизията. Вече купих билети, за да заведа съпругата си и децата в Дисниленд. Това е пътуване, което съм им обещал“, сподели нападателят пред La Gazzetta Dello Sport.

„Първо, искам да спечеля с Ювентус – първенството и Лига Европа, а след това да изляза във ваканция (смее се)“, допълни аржентинецът.

На въпрос, дали е разочарован, че не е включен в състава за Мондиала, Карлос Тевес отговори: „Не, но бях доволен, че получих подкрепата на много хора. Логично е, за мен това не е някаква натрапчива идея.“

„Много хора ме питат защо няма да играя на Световното, но не мисля, че трябва да давам отговор. Ако го направя, ще разруша реномето на треньора. Между нас няма никакви проблеми“, коментира още Тевес.