Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо няма да може да разчита на един от най-добрите си футболисти в първия полуфинал с Атлетико Мадрид в Шампионската лига.

Белгиецът Еден Азар все още не е напълно възстановен от травмата си в прасеца. Затова засега е под "огромна въпросителна", според асистента на португалеца Стив Холанд.

"Не мога да кажа че Еден твърдо отпада от сметките за мача с Атлетико. Но е под огромна въпросителна. Все пак от доста време не е тренирал с отбора, а и има още леки болки", сподели Холанд.

Евентуалното завръщане на белгиеца в състава ще е страхотен стимул за съотборниците му, които навлизат в изключително тежка серия.

Сега им предстоят мачове със Съндърланд и Ливърпул, които може да се окажат решаващи за титлата, а между тях са и мачовете с Атлетико. Холанд твърди, че отборът му ще се хвърли във всички надпревари, особено в Премиършип.

"Предстои ни тежка серия, която започва още в събота. Мачът със Съндърланд е от огромно значение за титлата. Интересното е, че първенството може да се развие по всякакъв начин."

"Така са подредени нещата сега, че първият, вторият и третият в класирането, могат да завършат на която и да е от тези позиции в края на сезона. Затова всеки мач е от значение", сподели още Холанд.