Трима от любимците на феновете на Челси може да останат в отбора и през следващия сезон. Това са ветераните Джон Тери, Франк Лампард и Ашли Коул.

И тримата са с изтичащи договори през юни. Асистент-мениджърът на лондончани Стив Холанд обаче разкри, че с всички тях вече са започнати преговори за удължаването им.

Днес се появи информация, че Тери е получил оферта за преподписване, но на половината от сегашната му заплата. За другите двама не се споменаваше и дума.

"Джон е много важен играч за нас. Виждате, че имаме най-добрата защита в Премиършип този сезон, а Тери беше част от почти всички мачове."

"Знам, че Джон иска да остане при нас, а ние също искаме той да продължи в нашия тим, така че мисля, че ще стигнем до споразумение."

"Същото е положението и с Лампард, и с Ашли Коул. В този случай не говорим за обикновени футболисти, а за живи легенди на клуба ни. Така че ще се отнесем с необходимото уважение към всички тях. Вярвам, че ще се разберем", заяви Холанд.

Очаква се най-късно до средата на следващия месец да има яснота. Тери и Коул тази година стават на по 34 години, а Лампард - на 36. Те са най-опитните полеви футболисти на лондончани.