Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс обяви, че пази само добри чувства от престоя си в бившия му клуб Евертън. Двата тима се срещат този уикенд на "Гудисън парк".

Феновете на "карамелите" го боготворяха по време на престоя му там, но след няколко оферти за звездите на мърсисайдци Маруан Фелайни и Лейтън Бейнс, отношенията му с тях се влошиха.

Мойс дори беше освиркан по време на мача на "Олд Трафорд" между двата тима, но сега се очаква да бъде посрещнат с аплодисменти. За това призова и колегата му начело на Евертън Роберто Мартинес.

"Този мач не е за мен, това е битка между Евертън и Манчестър Юнайтед. За мен беше гордост да съм начело на такъв голям клуб, но сега съм на "Олд Трафорд" и ще се опитам да взема трите точки с новия си тим."

"Феновете винаги са били зад мен, когато бях на "Гудисън", винаги са подкрепяли отбора. Имах някои много добри моменти там и тая само добри чувства от престоя си. Но ще преследвам победата", сподели Мойс.

Той ще може да разчита на Уейн Рууни, който е бивш играч на "карамелите". Нападателят беше с травма, която го мъчи от мача с Байерн в Шампионската лига насам.

"Уейн е добре и ще може да играе. Колкото до Робин ван Перси, той все още е контузен, но другата седмица може и да се върне в тренировъчния процес. Ще видим как стоят нещата около него", сподели Мойс.