Нападателят на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров разказа, че тарторите на агитката на „смърфовете“ са били категорични, че пловдивското дерби няма да завърши.

„Тарторите в агитката на Локомотив бяха категорични, че мачът няма да се доиграе. Аз предадох това на съдията и делегата. Аз нищо не знаех“, коментира Камбуров.

„Ако знаех предварително, нямаше да отида там и да питам. Те казаха, че мачът няма да завърши. Според мен не е този начинът да се протестира срещу президента. Не знам какво ще реши БФС и какво ще бъде наказанието. Това бе най-важният мач за нас. Другите мачове да ги играем без публика и на неутрален терен няма значение“, добави нападателят.

„Много ми е странно как публиката е вкарала всички тези бомбички. До 40-та минута все едно бяхме на война. Никой от футболистите не иска да се прибере със спукана глава или с още по-тежки последствия след едно дерби. Би трябвало да бъде празник. Не съм аз човекът, който ще каже какво ще бъде бъдещето на Локомотив. Има още един месец и след това ще видим. Целият терен побеля от камъните“, каза още Мартин Камбуров.