Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс обяви, че няма намерение да продава един от нападателите си - Дани Уелбек. В последните дни се появи информация, че английският национал не е доволен от статута си при "червените дяволи" и иска да се махне.

През тази кампания той е участвал в 32 мача на тима си, в които се е разписал 10 пъти. Но изявите му не са толкова често като типичен централен нападател, както му се иска.

Затова е поискал да си тръгне, но ще му е трудно, защото има още две години от договора си, а шотландецът явно не смята да го пуска.

"Всеки може да пише, каквото си пожелае. Но истината е, че Дани Уелбек е много важен за нашия отбор и има място тук. Ценим го много."

"Пише се какво ли не за него, но аз мога да ви кажа, че и клубът, и аз разчитаме на него и през следващия сезон ще е тук", сподели Мойс.

Освен Уелбек, другите нападатели н Юнайтед са Уейн Рууни, Робин ван Перси и Хавиер Ернандес. Поне един от тях ще си тръгне през лятото, но най-вероятно ще е мексиканецът, а не Уелбек.