Шефът на ЦСКА Александър Томов беше доволен от успеха над Левски. Той коментира и други теми относно клуба.

"Четири победи над Левски. Не е случайно. Левски не трябва да се подценява. Всяка победа има важно психологическо значение. В заключение мога да кажа, че се очертава се успешен сезон за ЦСКА. От 5 цели, 4 сме изпълнили. Спасихме отбора, направихме силен мъжки отбор, млади момчета са в отбора, платихме парите за лиценза, имаме място в Европа", коментира Томов.

"Има още един мач, който е много важен, или два. Благодарих на момчетата, показаха характер след гола, който получиха. 3:1, след 3:0 и два пъти с по 1:0, това са едни достойни победи", допълни той.

"Мога да уверя, че сме в постоянна комуникация с БФС, изпълнили сме всички изисквания по линия на лиценза. Лиценът през 2008 година ни беше отнет нечестно, непочтенно, тогава ЦСКА беше окраден много тежко. В момента има Господ, нещата се връщат. Тези, които организираха това престъпление срещу ЦСКА, днес получават заслужени критики от самите себе си. Целите са по-големи в ЦСКА. Искам да похваля младите, без Мартин, Апата, Бадема нямаше да сме такъв отбор, но в младите е бъдещето. Мога да кажа, че не бива с административни средства да се взимат победи", допълни Томов.

"Спечелил си нещо, някой се обажда по телефона и казва няма да играете, в полза на Ботев. Такива неща няма да има вече в ЦСКА", каза Томов.

В ЦСКА ще влезе инвеститор, очаквайте скоро подробности, допълни шефът в ЦСКА.

"За първи път покрай ЦСКА много хора разбраха какво е акции, акционер. В малките градове и селата хората не могат да си купят акции".

"Не искам да се гавря с Левски. Без Левски шампионатът ще е скучен. Без Левски няма да я има тази радост. Да биеш Литекс, Лудогорец, но с Левски е друго. В този шампионат сме категорично по-добри. Ние просто побеждаваме", завърши Томов.