Идеологът на честванията по повод 100-годишнината на Левски Тити Папазов даде обширна и емоционална пресконференция. Баскетболният треньор на „сините“ си пожела обединение в клуба.

„Искам в следващия един месец да се обединим. Много хора си тръгнаха от тук със сълзи на очите, но трябва всички да сме заедно на юбилея. Ако има едно свободно място на Националния стадион ще го приема като личен провал. Трябва да направим празника в името и на две личности, които са в рая и ще ни гледат от там. Става дума за Васил Левски и Георги Аспарухов“, добави Папазов.

"Ще има мач между феновете и отбора, победил 7:1. Момчетата от онзи отбор, победил 7:2, ще имат друга задача. Не трябва да имаме къса памет. През 2006 г. всички скачаха и целуваха по мустаците Тодор Батков. И си прехвърляха по телефоните мелодията на Шампионската лига. При мен няма сценарий, но има любов. Някои мислят, че съм клоун и палячо. Да, такъв съм, но имам сърце", заяви още Папазов

"Късно или не, ние трябва да действаме. Приемаме всеки, който иска да участва. Каузата е проста и на доброволни начала. Всеки, който обича Левски може да помага. Не се съмнявам, че от Министерството на спорта ще ни позволят да си почистим стадиона след мача. И не защото ще спестим 15-20 хиляди лева, а защото всеки левскар си чисти къщата след празника. Не съм луд. Продължавам да го твърдя", завърши Папазов.