Половинката на Есекиел Гарай – моделът Тамара Горо, не пропусна звездния момент на своя съпруг. Бенфика спечели предсрочно титлата на Португалия, а красавицата подкрепи съпруга си.

Очарователната дама изгледа победата с 2:0 срещу Олянензе заедно с майка си, а след това двете слязоха на терена, за да празнуват заедно с Гарай. Най-вероятно чаровната дама ще бъде на трибуните и по време на полуфиналния мач от Лига Европа срещу Ювентус.

Тамара определено е една от жените, която може да спре дъха на всеки мъж. Родена е в Сеговия, Испания през 1987 година и печели местен конкурс за красота през 2008 година. По-късно успява да влезе в десетката на Мис Испания. Тамара има перфектни данни 178 см, 91-60-90.

Красавицата има многобройни корици на списания, при това Тамара Горо не се свени да сваля дрехите си, когато това е необходимо за изкусителните фотосесии.

Между двамата има е не толкова приятни истории, след като моделът участва в телевизионното риалити „Островът на изкушенията“, но те успяват да го преживеят. През юни 2012 година Гарай и Горо минават под венчилото.