„Всички призове и награди за мен са с еднаква сладост”, заяви наставникът на новия шампион ЦСКА Стойчо Младенов, след като получи признанието за номер едно сред треньорите в България в анкетата на Асоциацията на българските футболисти.

„Това признание е не само за мен, но и за моите футболисти. Всички се потрудихме доста здраво тази година”, добави специалистът.

Стойчо заяви, че е не е изпадал в голяма еуфория след спечелването на шампионската титла. „Надявам се и при другите бързо да премине. Порадвахме се достатъчно. Сега трябва да спечелим и последния си мач от шампионата и да отидем в заслужена почивка”, сподели бившият национален селекционер.

„Рекордите не са самоцел за мен, но щом имаме възможност за такъв, защо да не го постигнем”, отговори Младенов на въпрос, как гледа на факта, че неговият тим може да завърши шампионата без загуба.

„Избягвам да коментирам темата със селкцията и с Шампионската лига. Предстоят ни разговори с ръководството. Аз съм поставил своите изисквания – искам да се привлекат двама крайни защитници, двама крайни нападатели, един офанзивен халф и един централен нападател. Оттук нататък топката е в полето на ръководството. За да говорим за нещо по-конкретно и сериозно, трябва да сме наясно какви са целите и финансовите възможности”, добави „екзекуторът на Ливърпул”.

„Аз дотакава степен ненавиждам Левски, че ще седна да преговарям с тях. Това са мисли на болни хора или пък хора, които се мъчат да насочат някакви негативи към мен, но няма да успеят и този път. Ще ударят там където винаги удрят”, коментира слуховете за уговорка с Левски наставникът на ЦСКА.