Българският букмейкър "Еврофутбол" даде равни шансове за победа на Левски и БАТЕ Борисов в предстоящата среща реванш от Шампионската лига.

За успех на двата отбора коефициентите са 2.25, а за равенство - 2.95. Мачът е включен в програми "Футбол" и в "Супершанс" с възможности за залози на живо и с предвиждане на отбора, който ще елиминира съперника си в предстоящия тираж за вторник - четвъртък (26-28.08.2008 г.).

Георги Христов се сочи за най-вероятен първи голмайстор за "сините" с коефициент 4.00. Със същата ставка за първо попадение за домакините от Беларус е Радионов.

Литекс също е с равен шанс със съперника си от Израел Апоел Кирят Шмона в реванша от Купата на УЕФА. "1"-цата и "2"-ката са 2.25, а "хиксът" - 2.95. Мачът е част от програма "Футбол", където може да се играе самостоятелно и от програма "Супершанс", където е с възможност за предвиждане на отбора, който ще отстрани съперника си.

Абсолютен фаворит в реванша срещу сръбския Борац Чачак е Локомотив София. Коефициентът за победа на "железничарите" е 1.20, срещу 7.15 за гостите и 3.95 за равенство.

Черно море също се сочи за фаворит във втория си мач срещу Макаби Нетания. Ставката за успех на нашия тим е 1.95, а за този от Израел - 2.65. Равенството е 3.00.