Наставникът на Черно море Никола Спасов остана доволен от трите точки от срещата с Локомотив София (1:0) в 6-я кръг на А група, като сподели, че двата отбора са си поделили по едно полувреме, но разликата е била, че неговите момчета просто са успели да вкарат..

„Както видяхте много труден мач. Влезнахме нервни в него. Началните 15 минути направихме много грешки, особено в защита. Стояхме много несигурно, позволихме на Локомотив да навлезе в наказателното ни поле и да създаде напрежение пред вратата ни”,започна коментара си Спасов.

„След 20-та минута обаче, отборът се окопити, спадна началното ни напрежение. Имаше малко неувереност в следствие на двете загуби, което беше и нормално. След това успяхме да пренесем играта в полето на Локомотив, създадохме доста ситуации, но вкарахме само един гол. Заслужавахме да вкараме още”, продължи той.

„Второто полувреме бяхме по-спокойни, успяхме да задържим преднината си, макар че не бе лесно. Локомотив хвърли всичко, промени схемата в средата на второто полувреме, вкара още един нападател. Гостите направиха победата ни още под-достойна и заслужена, тъй като и те се стремяха всячески към гола. В крайна сметка, успяхме в един труден и равностоен мач да излезем победители.”

„Сашо Александров получи болка в бедрото, затова го сменихме”, сподели още треньорът на варненци.