Старши треньорът на Пирин Петър Михтарски не скри разочарованието си от равенството 2:2 с ЦСКА 2:2. Домакините от Благоевград не успяха да удържат преднината си от 2:0 срещу „червените”, а защитникът Кирил Котев подари точката на ЦСКА с гол в 94-ата минута.

„Мисля, че стана интересен двубой. За съжаление пропуснахме да спечелим в трети пореден мач в последните секунди. Искам обаче да поздравя момчетата за мъжествената игра, която показаха. Не заслужавахме да загубим двете точки”, коментира Михтарски.

„През второто полувреме останахме с човек по-малко и отборът на ЦСКА контролираше играта, но не успя да създаде реални голови опасности. Не мога да си обясня какво не ни достига в трети пореден мач. Може би малшанс. Не знам, може би така ни е писано. Не коментирам съдийството. Ще трябва да видим повторенията дали имаше засада при първия гол на ЦСКА”, допълни специалистът.

„Не мисля, че нашите футболисти лежаха много на терена. Нормално е да някой да лежи, когато е ударен. Имаше удари с лакти, на които спокойно може да се дадат картони”, каза още Михтарски.