Старши треньорът на Левски Емил Велев бе много доволен след победата над Литекс с 2:0. Според специалиста неговият отбор е победил заслужено, но трябва бързо да забрави този мач и да се концентрира върху предстоящия сблъсък с Жилина.

„Знаехме, че ни чака един сериозен мач със сериозен противник. Казвах през седмицата, че мачът е важен и трябва да играем нашата игра. Радвам се, че се получи”.

„Наистина това е най-добрият ни мач от началото на сезона. За мен се получи един много добър мач и се радвам, че владеехме повече топката. След като изгониха играча на Ловеч се притесних, но на полувремето казах как да играем. Имахме и други положения, но сме доволни”, анализира срещата Кокала.

„Радвам се, че публиката ни подкрепяше. Левски е на публиката, на народа. Преди малко им казах, че трябва да забравим този мач. В четвъртък ни чака тежък мач, трябва да сме мобилизирани, за да влезем в групите на УЕФА”.

Велев не спеси суперлативи за играта на голмайстора Дарко Тасевски: „Доволен съм, игра добре , раздаде се. Това са професионалисти, които трябва да изпълняват задълженията си”.

„Нашият отбор е млад, с много нови играчи и все още не е обигран. Трябва време да се обиграят и да стане играта перфектна, както всеки иска”, допълни Велев.