В мач от 7-я кръг на А група Черноморец Бургас успя да измъкне равенството 2:2 при домакинството си на Локомотив Мездра.

Гостите поведоха в 29-та минута, когато Илия Илиев овладя топката на границата на полето, стреля силно с десния крак, ткълбото се удари в десния страничен стълб и се оплете в мрежата на Стоянов.

Домакините заиграха по-силно през второто полувреме и в 64-та минута сед центриране отляво, топката се озова в Мартин Петров. Той останал сам на точката за изпълнение на дузпи я насочи в долния десен ъгъл за 1:1.

В 76-та минута след триходова комбинация за мездренчани започната от Валериев, премина през Давид. Той подаде към Илия Илиев, който влезе в полето и с премерен удар в долния десен ъгъл матира за втори път Стоянов.

Домакините успяха да се доберат до точката в 82-та минута, когато след центриране в наказателното поле на Локомотив Джейеоба надскочи Марков и с глава изравни резултата.

След това реми Локомотив се намира на шеста позиция с 11 точки, докато Черноморец е на 7-о място с 10 точки и мач по-малко.